Inzage API

Yes! We zijn enorm blij en trots te kunnen melden dat we de ISO 9001 certificering hebben behaald!

 

De onafhankelijke geaccrediteerde certificatie instelling TÜV heeft 24Rental/24ID Check officieel ISO 9001 gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat we onze bedrijfsprocessen continu beheersen en verbeteren.

 

René Beukema, directeur 24Rental/24ID Check: "Wij streven er altijd naar om onze producten en dienstverlening zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en de kwaliteit ervan te waarborgen. Met het behalen van het ISO 9001 certificaat kunnen we laten zien dat wij vooropstellen wat onze klanten belangrijk vinden aan onze producten en dienstverlening en dat wij systematisch aan die verwachtingen voldoen."

mobile

Nieuwe functionaliteit bij 24ID Check

Controleren op uw mobielSnel en makkelijk de nieuwe PWA van 24ID Check
Geen App downloaden uit de App Store, maar meteen aan de slag met een mobiele applicatie op uw telefoon of tablet.
Al uw controles standaard uitgevoerd middels een van onze standaardprocessen of uw persoonlijke acceptatieproces. Maak een foto van het ID-document en het document wordt volledig gecontroleerd. Alle gegevens worden automatisch overgenomen. Vul eventuele aanvullende gegevens in zoals postcode, huisnummer, email en/of telefoonnummer. U krijgt het resultaat van alle controles direct terug op uw mobiel en alle privacy gevoelige gegevens worden automatisch gemaskeerd in het ID-document.


Welkom bij de beheerapplicatie van 24ID Check

 

 

24 ID Check Privacy by Design  Identificeren, controleren en beheren van persoonsgegevens

Met de 24ID Check software-applicatie voldoet u aan de Algemene Verordening Gegevens bescherming (AVG)

 

Echtheidscontrole

Identiteitsfraude kan u en uw onderneming veel financiële schade toebrengen. Wij bieden u de beste middelen om u te beschermen zodat u kunt blijven ondernemen.

 

Selfservice Terminals

Selfservice is in opkomst. Met de geïntegreerde modules geeft u de klant de gelegenheid zelf zijn account aan te maken,  ID-documenten te scannen, een betaling te doen en zijn pas uit te printen.

 

Backoffice

Het verwerken, controleren en beveiligd opslaan van ID-bewijzen en persoonsgegevens gebeurt ook online in deze applicatie.

 

Databronnen
24 ID Check is ontwikkeld met koppelingen voorzien van de "best-in-class" wereldwijde databronnen om al in een eerder stadium inzicht te krijgen in het risico van bedrijven en personen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de servicedesk.

Telefoon 085 732 55 24 of email info@24idcheck.com